Ta vare på både hud og hår!

Når det kommer til shampoo og balsam så er det nok mange pris jegere der ute som kun kjøper hårprodukter etter pris og ikke etter kvalitet. Jeg må ærlig innrømme at jeg av og til faller litt forprisene. Når Shampoo og balsam er på tilbud i butikken er prisen ofte et sted mellom 20-30 kr, mens hos frisøren kommer man gjerne opp i 100-200 kr for en liten flaske. Dette er absolutt unødvendig, for enkelte frisører selger Tigi Shampoo og balsam i store flasker, og den er absolutt bedre og billigere enn det man finner på dagligvarebutikken. Om det er Tigi Bed Head eller S-serien så koster både balsamen og shampooen ca 300-400 kr til sammen, og da hender det man til og med man får noen ekstraprodukter. Slik flaske er det 750 ml og det er en trykkflaske slik at du får akkurat perfekt mengde ut når du trykker. I en vanli shampoo f.eks er det bare 200 ml, dvs at man må kjøpe nesten 4 flasker for å få like mye som det er i en Tigi shampoo. Så hvis du da skal kjøpe vanlig shampoo og balsam i like store mengder som Tigi gir ut må du opp i 300 kr uansett og da kan man likegodt invistere i store Tigi flakser der kvaliteten seirer.

tig0013_1

Tigi selges hos Hair shop, H2 og nettbutikken www.blivakker.no

Det er viktig å ta vare på kroppen, det gjelder håret også, så ikke ta det for gitt å bruk drålige shampooer når det er like billig å kjøpe shampoo og balsam med kvalitet. Det er også viktig å ta vare på huden. Det er mange som ikke tenker så mye over det, spesiellt når man er ung og huden sitter som den skal uansett. Men å bruke fuktighetskrem er kjempeviktig og kan gjøre at huden din ser mye bedre og fastere ut, også når man kommer litt opp i årene. Jeg bruker Avene øyekrem, den er parfymefri og hjelper hvis man blir tørr rundt øynene. Den er veldig mild og allergivennlig og selges kun på apoteket.


169933352

Avene øyekrem fåes kjøpt hos apoteket eller på nett hos www.bootsapotek.no

Den fuktighetskremmen jeg bruker på resten av kroppen er coconut body butter fra Bodyshop. De fleste kjenner nok til bodyshop og vet at de har en hel rekke fantastiske produkter som både føles og lukter ekstremt godt. Når man bruker fuktighetskrem er det viktig at man smører inn hele kroppen. Mangen glemmer problemområder som magen, innsiden av lårene, underarmene, albuene og halsen. Dette er de områdene man fort får strekkmerker, appelsinhud eller rett og slett bare ikke tenker over før det er for sent. Og nå når påsken nermer seg og sola kommer tilbke for fullt er det viktig for solslikkerene å smøre inn alle kroppsdeler som er i kontakt med solen med solkrem. Jeg har min solkrem klar i skapet allerede, har du..?


xoxo

Nita

Reklamer

4 kommentarer

Filed under Fashon, Hår, Helse, Hud, Shopping

4 responses to “Ta vare på både hud og hår!

 1. harepus89

  sv: Så sant så sant.

 2. Inga

  SV:Hihi, kanskje blir du en 4H-entuaist? 🙂

 3. Panserlugg

  :O jeg kan ikke bruke fuktighetskrem i ansiktet, huden min er så fet så da ser den bare enda fetere ut. Jeg har prøvd mange forskjellige kremer som skal tørke ut huden men ingen virker. Vanskelig det der. 😀

  Men fin svær frisørsjampo og balsam har jeg 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s