Værdens styggeste lampe!

p4040038

Jeg har værdens styggeste lampe! Den hang i leiligheta da vi kjøpte den og jeg har bare ikke fått meg til å kjøpe en ny enda… Men den er driiit stygg!!! Det er bare noe ikea tull som ikke en gang de forrige som bodde i leiligheta ville ha med seg!

Det er egentli ganske problematisk å finne en passende tak lampe som kan henge i stua sånn uten videre. For selv om lampa vi har er dritstygg og sånt så er den kjempepraktisk fordi den gir fantastisk mye lys, og det er det jammen ikke alle lampene her i værden som gjør :/ Så med andre ord kan jeg ikke bare kaste dritn…Vi har planer om å kjøpe noen spotligths for å ha i taket og noen lys for å montere under hyllene men det hjelper dårlig midt i stua, så vi må nestn bare ha den der kjempeklompen med lys hengende der!

Vil gjerne ha tips om bra taklamper 😛


xoxo

Nita

Reklamer

2 kommentarer

Filed under Livet og kjerligheten

2 responses to “Værdens styggeste lampe!

  1. Hei! Takk for kommentaren på siden min – jeg så den ikke før nå, jeg har vært litt lite innom der den siste tiden 😀 Sånn taklampe, men hakket verre (med kinesiske tegn på) hadde vi for ikke lenge siden – den byttet vi ut med en svææær greie kjøpt på loppemarked for 5 (!!!) kroner, men den var ærlig talt ikke særlig pen, så nå har vi fått oss DEN porno-lysekrona 😀 Svart lysekrone, kjempepen – passer foreløpig litt dårlig inn siden rommet skal pusses opp, men det blir knallbra til slutt ;p

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s