Hjemme igjen :)

Da var jeg og Mie kommet hjem igjen til Trodheim og gjett om det var en glad pappa som gledet seg til at vi skulle komme hjem! Selv om den glade pappaen greide å forsove seg en halvtime så vi måtte vente litt på flyplassen så ble ikke mammaen sint fordi pappaen hadde vært så flink å ryddet å ordnet hjemme.

Og dessuten hadde vi nok å gjøre på flyplassen… Barnevognene til Mie hadde nemmlig blitt ødelagt på flyet! En del av bremsen var blitt knekt tvers av så bremsen var skeiv og lagde lyd når man trillet med vognen. I tillegge gikk det ikke å ta den av og på med foten lengre, man måtte bøye seg ned å dytte den opp på begge sider for at den skulle gå av. Heldigvis har vi Prampack så SAS betaler den regninga og vi har vært å levert vognen på Barnas Hus allerede sånn at de kan fikse den på timen. Og det er bra for det er ikke så lenge til vi må ut å reise igjen og hvis de ikke hadde hatt inne delen hadde det kanskje tatt flere uker og det hadde vært litt krise!

Men det årdner seg…

Jeg har forresten nå måttet begynne å pakke ned de minste babyklærne til Mie, og det er trist på samme tid som at det er bra og litt gøy å se hvor fort Mie vokser. Noe skal vi spare, sånn som den første kjolen til Mie og sånt som hun har arvet fra meg og Alexander og noe kommer vi nok til å gi bort. Det er hvertfall gøy at vi nå kan ta i bruk alle de klærne vi har fått i størrelse 62.

Her er litt flere bilder fra i Bodø:

Gudsønnen min Christoffer holder Mie

Gudmor Linda og Mie

Troy spiser kveldmat

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Filed under Baby, Bilder

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s