Mie begynner å bli stor!

Nå er Mie blitt så stor at vi har byttet ut vugga med sprinkelseng slik at hun skal få større plass! Vi hadde kjøpt senga før Mie kom til da det var salg på Ikea og i går var vi å kjøpte madrass til henne som det tilfeldigvis var 25% rabatt på. Så i natt sov hun der for første gang og i mårrest da hun våknet hadde pappa problemer med å finne henne for hun lå på siden og gjemte seg og pustet ut mellom sprinklene. Vi må nok ut å kjøpe større dyne til henne også for den begynner også bli en smule liten, og da kan det hende vi kjøper hodepute også, for det har hun nemmlig ikke hatt før.

Her ligger Mie i senga si

Vi var også å kjøpte Mie vinterlue i går for hun har bare tynne luer som ikke dekker så veldig godt over ørene. Hun ble kjempefin med ny lua!

Søt!

Mamma har vært å hamstrett litt babymat til Mie på tilbud og i Sverige da vi kjørte hjem fra Mo i Rana, så nå står det mye godt i skapet og venter på at Mie skal bli 4 måneder! Vi har også fått en pakke babygrøt av bæstemor og i går måtte vi ut å kjøpe nye smokker til flaskene for det var ikke lenger nok med en og to hull. Mie vokser så kjempefort så det er nok ikke lenge før hun greier å holde flasken sin selv!

Reklamer

1 kommentar

Filed under Baby, Baby utstyr, Ikea

One response to “Mie begynner å bli stor!

  1. Linda

    Så nydelig i ny lua 😀 ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s