Bursdag!

Da har vi vært å feiret Troy sin 1 årsdag! Han fikk masse fine gaver og egen kake og kose seg med, og han hadde masse gjester som ville komme å hilse på og gratulere.

Det var vel stas å få låv å klisse med kaken og Troy koste seg veldig og plukket geletopper før han megynte å smake på selve kaken. Den var nok litt stor til en liten kropp men han koste seg til han ble mett!

Gratulerer så mye med dagen lille tante/gudmor sin gogutt!

Lille Mie vakker var også i storform og hun fikk lov å låne Troy sin vippestol som ble plassert oppi lekegrinna på grunn av plass mangel siden det var så mange gjester. Og der koste hun seg veldig!

Masse fine leker å se på!

Og over til en annen som har fødselsdag:

I dag fikk Linda og Anders endelig lillejenta si som de har ventet så lenge på! Hun kom 3 dager på overtid kl 16.17 og var 49 cm og 3740 g. Den lille prinsessen heter Nathalie og hun er lik sin storebror som helt sikkert er kjempestolt! Gratulerer så mye og kos dere med braseltiden og nyt den!

Håper alt er bra med dere og det var synd hun venter med å komme til skulle dra fra Bodø, men jeg regner med vi får lov å komme å hilse på neste gang vi kommer nordover!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Filed under Baby, Bursdag, Fødsel

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s