3 månederskontroll

I dag har Mie vært på 3 månederskontroll på helsestasjonen. Mie var kjempeflink og ble først både målt og veid og hun har blitt 60 cm og veier 6020 g. Helsesøsteren sa hun var helt perfekt og kjempeflink og følge ting med øynene og ligge på magen og støtte seg godt.

Lillesnuppa smilte og sjarmerte helsesøsteren, men hun ble litt sinna da hun skulle få vaksine. Den første foten var grei, da gråt hun litt akkurat da hun ble stukken og roet seg fort, men nummer 2 var værre… Da gråt hun en hel masse og roet seg ikke før hun fikk pupp hos mamman sin. Mie syntes nok det var litt vondt og litt skummelt.

Etter at vi var hos legen dro vi i banken for å sette inn pengene Mie fikk i dåpen og da fikk hun en fin gave hos bankmannen!

Leketog!

Hun er litt for liten til å leke med den enda så den får stå på hyllen inntilvidere. Det kan jo hende hun oppdager den etterhvert!

Jeg syntes lille snuppiluppa var kjempeflink i dag! Og hun fikk masse skryt! Vi får håpe hun ikke reagerer noe på vaksinene men foreløpig er det ingen symptomer, hun ligger bare å leker og koser seg sånn som hun pleier. Og det er bra!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Filed under Baby, Helsestasjonen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s