6 mnders kontroll og litt forandring i hverdagen

I går var vi på 6 mnderskontroll og lillesnuppa har blitt 7455 g og 66,5 cm, hun fikk masse skryt fordi hun er så flink å leke og følge med. Vi snakket litt om det at Mie er ganske atopisk i huden, så fra nå av skal vi ikke bruke skyllemiddel når vi vasker klærne hennes og vi skal ta olje bad hver dag og være flinke å smøre med feit krem.

Vi snakket også om hva Mie kan begynne å spise nå, og hvor vi skal begynne for å venne henne til å spise brødmat, og også det å lære å spise maten selv. Så det er bra å få trene seg på safefeedern for da lærer hun å styre hendene og mate seg selv. Vi begynte også i går å gi henne brødskive, helsesøsteren sa det var greit å begynne med leverpostei, prim eller makrell i tomat. Så vi har begynt med prim, og det var stas å få prøve å spise de små bitene selv. Men hun fikk liksom ikke helt teken på det, hun greier å ta dem, men de er så små at hun bommer litt på munnen.

Det er i veldig bra trening, selv om ikke har vent seg til konsistensen på brød enda, og mye går ikke helt ned. Hun blir sittene å rulle de små smulene inni munnen, og det er nesten litt komisk å se på for hun gjør det med åpen munn. Hun har enda ikke satt noe fast heldigvis, så det virker som at alt går bra. I morgen skal vi prøve med makrell i tomat, men jeg lurer på om vi kanskje skal kjøre makrellen litt i blenderen først, for det er litt store biter.

Mie greier å ta brød fra handen min og fra bordet sitt selv

Her sitter hun med brødbiter i munnen og vet ikke helt hva hun skal gjøre med dem

Nom-nom?

Vi har forresten flyttet ut av vognbagen og inn i sportsdelen. Jeg oppdaget nemmlig at hun hadde det fryktelig trangt med voksiposen og alt sammen neddi bagen. Det står at bagen skal være 83 cm, men det tror jeg ikke noe på, for når hun ligger å strekker seg i bagen har hun ikke mer enn ca 5 cm å gå på uten voksiposen.

Og gjett om Mie er fornøyd da! Masse plass og bedre utsikt! Og så får hun jo låv i sitte ordentlig oppreist! Det var ingen sure miner når vi skulle gå tur i dag.

Storfornøyd!

Mie har forresten fått litt fart på seg på gulvet, hun åler seg for det meste bakover og nå har hun funnet ut at det er masse fine greier på TVbenken. Tidligere i dag fikk hun tak i Wiikontrollern, og gjett om et var stas da!

Reklamer

5 kommentarer

Filed under Baby

5 responses to “6 mnders kontroll og litt forandring i hverdagen

 1. Heidi

  haha, så søt hun er når hun spiser 😀

 2. Sliiise

  Ho e så skjønn! 🙂
  Gleda meg til Elias blir så stor!

 3. Bæstemor på Ytter`n

  Bæstemor si gullhøna – søt når ho sett å smaka på kaka 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s