Yoghurt-bart og besøk på helsestasjonen

I dag har jeg hatt fri så vi har vært på ekstrakontroll på helsestasjonen (siden Mie gikk glipp av 8 mnd kontrollen), helsesøsteren informerte oss om barnesikkring, førstehjelp til barn og sånt som kan være nyttig i forhold til at Mie har begynt å reise seg. Hun anbefalte å la Mie ha gode sklisokker, lammeskinnssko eller gå barfot til en hver tid slik at det blir minst mulig knall og fall.

I tillegge fikk vi beskjed om å vente med og kjøpe utesko til hun enten lærer å gå eller til det er vær til å være ute i/snøen forsvinner. Jeg var egentlig tenkt på å kjøpe sko i dag nemmlig siden de har så mange gode tilbud for tiden, men vi venter heller til hun trenger det så vi er sikkre på at det blir rett størrelse.

Vi veide og målete også og Mie er nå 8035 g, 71,5 cm og har 44,8 i hodemål. Neste kontroll blir ikke før i mai og da er det 11 mnd kontroll og tid for ny vaksine og dere kan tro jeg har begynt å grue meg allerede! Hun kommer til å bli såååå fornærma!!!

I dag sto det bare mat på handlelisten, Mie har nemmlig begynt å spise yoghurt, og det til den store gullmedalje! Det er nok det beste i hele værden akkurat nå!

Yoghurt-bart er tøft!

 

Reklamer

1 kommentar

Filed under Livet og kjerligheten

One response to “Yoghurt-bart og besøk på helsestasjonen

  1. Bæstemor på Ytter`n

    Bæstemor si væks å trives ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s